Actualizari Cadastrale

Nu conteaza cat de departe este proprietatea ta fata de noi. Ne intalnim oricum acolo pentru masuratori.

Cadastru, Intabulare si Certificat energetic in 3 pasi simpli: 

1.Suna si un specialist o sa iti spuna de ce acte ai nevoie si de unde le obtii.

2. Programeaza o zi si o ora pentru efectuarea masuratorilor.

3. Asteapta fara griji dosarul solutionat.

KarmaCad locul in care gasesti rezolvarea problemelor tale.

Totul intr-un singur loc, atat de simplu!

CONTACT 0728.016.888

Actualizari cadastrale/ Intabulare constructie noua

Onorariu intabulare constructie noua incepand de la  1200 lei

Taxa OCPI 60 lei+0.05% din valoarea de impunere din certificatul fiscal

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca rezolvi totul intr-un singur loc.

Pentru ca avem preturi foarte bune.

Pentru ca meriti servicii de top.

ATENTIE! PRETURILE DE MAI SUS SUNT INFORMATIVE SI MINIME, PRETUL FINAL SE STABILESTE PENTRU FIECARE PROIECT IN PARTE IN URMA DISCUTIEI CU UN REPREZENTANT AL NOSTRU.

Cei peste 12 ani de experienta in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare si cele peste 4000 de lucrari realizate pana in present ne recomanda mai bine decat orice alta carte de vizita. Noi va oferim garantia reusitei  unei lucrari de cadastru si intabulare sau a oricarei lucrari care impune masursatori topograficeatat in Bucuresti si in restul judetelor tarii. Asta este o alta latura care face diferenta intre Karmacad si restul concurentilor. Spre deosebiore de marea masa a cadastristilor, inginerii Karmacad iti rezolva problema indiferent de locul in care se gaseste proprietatea ta. Prin urmare din aria noastra de acoperire, pentru lucrarile mentionate mai sus, este : Bucurestiul, judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova, Arges, Ialomita. Daca lucrarile sunt de anvergura personalul Karmacad se vor deplasa si in alte judete mai indepartate, putand astfel acoperii aria intregii tari.

–    Determinarea de puncte GPS este inclusa automat in pret pentru toate lucrarile
–    Masuratorile sunt executate cu statii totale Leica

INFORMATII BONUS

Stiai ca pentru fiecare lucrare exista numere de inregistrare care se verifica online pe
http://www.ocpib.ro/stare_public.php. Cu ajutorul acestora poti verifica ziua in care a fost depusa lucrarea, termenul de solutionare si eventualele respingeri care pot aparea la cadastru sau intabulare.

 

Atentie!  Stiai ca releveele (schitele) se pot executa dupa proiectele arhitectilor, fara verificarea corectitudinii acestora pe teren, nu acceptati acest lucru. Interpretarea gresita a actelor poate determina respingeri de la cadastru si intabulare.

Termenele de avizare a dosarelor de cadastru si intabulare sunt date de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara sunt fixe si nu exista exceptii prin urmare: 18 zile lucratoare( regim normal) si respectiv 6 zile lucratoare (regim urgenta). 

 

DURATA

Conform Art. 2 din ordinul 1738/2015 al Directorului general al ANCPI, termenele se calculeaza pe zile lucratoare, ziua inregistrarii cererii in registrul general de intrare (ziua depunerii) si ziua eliberarii neintrand in calcului acestora.

Intocmirea dosarului de cadastru si intabulare si depunerea in regim normal este facuta in 4 zile din momentul efectuarii masuratorilor si primirii actelor.

Termenele de avizare data de oficul de cadastru sunt de 18 de zile lucratoare de la depunerea dosarului de cadastru  si intabulare in regim normal, iar pentru regim de urgenta este de 6 zile lucratoare fara ziua depunerii dosarului de cadastru si intabulare.

AVANTAJE

–    Lucram intotdeauna in termeni adaptati la programul beneficiarului
–    Oferim consultanta si recomandari in mod gratuit, tuturor clientilor nostri
–    Efectuam masuratori exacte si rapide fara a percepe taxa pentru deplasare
–    Suntem ordonati – nu deranjam spatiul beneficiarului si nu pierdem actele
–    Avem capacitatea efectuarii masuratorilor chiar in ziua in care suntem contactati
–    In functie de solicitari, exista posibilitatea depunerii lucrarilor in ziua urmatoare

 ACTELE NECESARE PENTRU ACTUALIZAREA IMOBILULUI CU CONSTRUCTII :

1. Copie xerox după planul de amplasament si delimitarea imobilului existent pe care se edifica o construcţie definitiva noua sau se extinde o construcţie, copie xerox documentatie cadastrala teren;
2. Copie legalizata autorizaţie de construire, Proces Verbal de recepţie la terminarea lucrărilor si copie simpla ale actelor proprietate ce sunt deja inscrise in Cartea Funciara ( ce fac dovada proprietatii terenului ).
3. Autorizatia de demolare, procesul verbal de receptie la finalizarea demolarii ambele copii legalizate (daca este cazul)
4. Certificatul fiscal (obtinut de la Directia Taxe si Impozite), cu mentiunea “pentru cadastru si intabulare” cu valoarea de imozitare pentru constructiile edificate in baza autorizatiei de construire si a procesului verbal – in original, valabil pentru luna in curs.
5. Copie xerox acte de identitate ale proprietarilor (BI / CI / certifiat de inmatriculare)

× Salutare