Cadastru apartamente

Nu conteaza cat de departe este proprietatea ta fata de noi. Ne intalnim oricum acolo pentru masuratori.

Cadastru, Intabulare si Certificat energetic in 3 pasi simpli: 

1.Suna si un specialist o sa iti spuna de ce acte ai nevoie si de unde le obtii.

2. Programeaza o zi si o ora pentru efectuarea masuratorilor.

3. Asteapta fara griji dosarul solutionat.

KarmaCad locul in care gasesti rezolvarea problemelor tale.

Totul intr-un singur loc, atat de simplu!

Cadastru si Intabulare apartamente

Onorariu Garsoniera 400 lei 

Onorariu Apartament 2 camere 450 lei

Onorariu Apartament 3 camere 500 lei

Onorariu Apartament 4 camere 550 lei

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca rezolvi totul intr-un singur loc.

Pentru ca avem preturi foarte bune.

Pentru ca meriti servicii de top.

Conform Art. 2 din ordinul 1738/2015 al Directorului general al ANCPI, termenele se calculeaza pe zile lucratoare, ziua inregistrarii cererii in registrul general de intrare (ziua depunerii) si ziua eliberarii neintrand in calcului acestora.

 

Pentru apartamentele care nu au o forma clasica „rectangulara”ororariul se mareste

Taxa OCPI  0 pentru acte transcrise la judecatorie 

Taxa OPCI 120 lei pentru acte netranscrise la judecatorie

Pretul fina este format din onorariu + taxa OCPI

Avizare in regim normal 18 zile lucratoare

Avizare in regim de urgenta 6 zile lucratoare fara ziua depunerii dosarului

Termenele de avizare sunt termene legale ale OCPI

* pentru certificatele de mostenitor emise dupa aprilie 2009 se percepe de catre A.N.C.P.I. o taxa suplimentara de 0,15 % din valoarea masei succesorale.

ACTELE NECESARE PENTRU CADASTRU SI INTABULARE APARTAMENTE:

1. actele de proprietate, in copie legalizata :
            a). in cazul achizitionarii de la o persoana fizica / juridica: contract vanzare – cumparare,                                           certificat mostenitor – inclusiv acte invocate in acesta, etc;
            b). in cazul achizitionarii prin institutiile Statului Roman ( ICRAL, ROMCOMFORT , ICVL etc ) : contract de vanzare cumparare, proces verbal predare – primire, contract pentru plata in rate si dovada achitarii integrale a acestuia ( unde este cazul ), certificat mostenitor – inclusiv acte invocate in acesta, etc; 
            c). in cazul dobandirii proprietatii in baza unei Sentinte Civile – copie conforma cu originalul ( duplicat ) emis de Judecatorie si expertiza tehnica .
            d). in cazul apartamentelor dobandite in baza Legii 112 / 1995 – copie legalizata contract vanzare – cumparare, copie xerox schita anexa contract;
2. certificatul fiscal (obtinut de la Directia Taxe si Impozite), cu mentiunea “pentru cadastru si intabulare” – in original, valabil pentru luna in curs.

3. copie xerox acte de identitate ale proprietarilor (BI /CI /certificat de inmatriculare)

* pentru certificatele de mostenitor emise dupa aprilie 2009 se percepe de catre A.N.C.P.I. o taxa suplimentara de 0,15 % din valoarea masei succesorale. 

Cei peste 12 ani de experienta in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare si cele peste 4000 de lucrari realizate pana in present ne recomanda mai bine decat orice alta carte de vizita. Noi va oferim garantia reusitei  unei lucrari de cadastru si intabulare sau a oricarei lucrari care impune masursatori topograficeatat in Bucuresti si in restul judetelor tarii. Asta este o alta latura care face diferenta intre Karmacad si restul concurentilor. Spre deosebiore de marea masa a cadastristilor, inginerii Karmacad iti rezolva problema indiferent de locul in care se gaseste proprietatea ta. Prin urmare din aria noastra de acoperire, pentru lucrarile mentionate mai sus, este : Bucurestiul, judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova, Arges, Ialomita. Daca lucrarile sunt de anvergura personalul Karmacad se vor deplasa si in alte judete mai indepartate, putand astfel acoperii aria intregii tari.

–    Realizam masuratorile cu distomatul – ruleta electronica laser care eficientizeaza masuratorile intr-un mod exact si rapid
–    Suntem ordonati – nu deranjam spatiul beneficiarului si nu pierdem actele
–    La efectuarea masuratorilor, preluam si actele pentru formarea dosarului
–    Nu percepem taxa pentru deplasare
–    Lucram intotdeauna in termeni adaptati la programul beneficiarului
–    Oferim consultanta si recomandari in mod gratuit, tuturor clientilor nostri
–    Avem capacitatea efectuarii masuratorilor chiar in ziua in care suntem contactati
–    In functie de solicitari, exista posibilitatea depunerii lucrarilor in ziua urmatoare

INFORMATII BONUS

Stiai ca pentru fiecare lucrare exista numere de inregistrare care se verifica online pe
http://www.ocpib.ro/stare_public.php. Cu ajutorul acestora poti verifica ziua in care a fost depusa lucrarea, termenul de solutionare si eventualele respingeri care pot aparea la cadastru sau intabulare.

Atentie! Interpretarea gresita a actelor poate determina respingeri de la cadastru si intabulare.

             Termenele de avizare a dosarelor de cadastru si intabulare sunt date de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara sunt fixe si nu exista exceptii prin urmare: 15 zile lucratoare( regim normal) si respectiv 5 zile lucratoare (regim urgenta). Verifica aici

 

DURATA

Intocmirea dosarului de cadastru si intabulare si depunerea in regim normal este facuta in 2 zile din momentul efectuarii masuratorilor si primirii actelor, daca se doreste intocmira dosarului de cadastru si intabulare si depunerea in regim de urgenta aceasta se face in maximum 24 de ore din momentul efectuarii masuratorilor si primirii actelor.

Termenele de avizare data de oficul de cadastru sunt de 15 de zile lucratoare de la depunerea dosarului de cadastru  si intabulare in regim normal, iar pentru regim de urgenta este de 5 zile lucratoare fara ziua depunerii dosarului de cadastru si intabulare.

× Salutare