Full Service

   Vrei sa se rezolve usor? Experienta ne-a demonstrat ca timpul si disponibilitatea beneficiarului sunt cele care trebuie calculate in primul rand, atunci cand vine vorba de acte si proceduri juridice. Astfel, am constituit o formula foarte avantajoasa pentru a minimaliza stresul si a eficientiza lucrarile intr-un mod rapid.

Full Service KarmaCad inseamna ca ne putem asuma responsabilitatea pentru intocmirea completa a actelor, in siguranta si fara a fi nevoie de prezenta clientului pe durata procedurilor. Printr-o procura notariala din partea proprietarului, ne putem ocupa de obinerea tuturor actelor necesare cadastrului si intabularii.

In acest mod, beneficiarii trebuie sa se prezinte numai o data la notar si o data la efectuarea masuratorilor, in cazul in care nu exista un inlocuitor. La final, lucrarea astfel avizata se poate expedia prin curierat rapid.

Cei peste 12 ani de experienta in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare si cele peste 4000 de lucrari realizate pana in present ne recomanda mai bine decat orice alta carte de vizita. Noi va oferim garantia reusitei  unei lucrari de cadastru si intabulare sau a oricarei lucrari care impune masursatori topograficeatat in Bucuresti si in restul judetelor tarii. Asta este o alta latura care face diferenta intre Karmacad si restul concurentilor. Spre deosebiore de marea masa a cadastristilor, inginerii Karmacad iti rezolva problema indiferent de locul in care se gaseste proprietatea ta. Prin urmare din aria noastra de acoperire, pentru lucrarile mentionate mai sus, este : Bucurestiul, judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova, Arges, Ialomita. Daca lucrarile sunt de anvergura personalul Karmacad se vor deplasa si in alte judete mai indepartate, putand astfel acoperii aria intregii tari.

AVANTAJE
–    Lucram intotdeauna in termeni adaptati la programul beneficiarului
–    Oferim consultanta si recomandari in mod gratuit, tuturor clientilor nostri
–    Efectuam masuratori exacte si rapide fara a percepe taxa pentru deplasare
–    In baza unei procuri, obtinem actele necesare intocmirii cadastrului si intabularii
–    Suntem ordonati – nu deranjam spatiul beneficiarului si nu pierdem actele
–    Avem capacitatea efectuarii masuratorilor chiar in ziua in care suntem contactati

× Salutare